Dagens pass

Se vår kalender

Om du vill bli medlem

Vi förstår att du gärna vill veta vad det kostar. Men vet du verkligen vad som är bäst för dig och vad vi kan erbjuda dig. Skall du ha med personlig träning? Med eller utan kläder? Skall din partner också träna? Vill du ha möjlighet att träna på andra anläggningar i Sverige? Många frågor med många olika svar.

Detta är skälet till att vi aldrig lämnar ut våra priser per telefon eller har dem presenterade på hemsidan. Vi vill att du skall få det medlemskap som är bäst för dig. Vi vill inte bara sälja ett Gymkort.

Vi arbetar istället med individanpassad träning, för att just du skall få den träningshjälp som passar dig. Det bästa sättet är därför att träffa en av våra medlemsrådgivare för en kostnadsfri konsultation, som också inkluderar en Personlig hälsoplan. Om du sedan blir medlem, kommer vi lägga ner mycket tid på att du skall komma igång och få kontinutet i din träning.

Ring vår reception på 08-554 00 296.

Vi bokar gärna in ett möte så att vi får berätta mer om hur det fungerar hos oss och vad vi har att erbjuda just dig samt gör en Personlig Hälsoplan.

Fyll i nedan uppgifter, så tar en Medlemsrådgivare kontakt med dig


Kontaktformulär

Spamskydd*
För att skydda oss mot automatiserad skräppost ber vi dig vänligen svara på följande fråga:

Hur mycket blir 6 + 5?