Dagens pass

Se vår kalender

Personlig träning

Ta gärna hjälp av en personlig tränare.

Det lönar sig alltid att träna med en personlig tränare oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år. Det hjälper dig att komma igång med träningen, gör dig mer motiverad och får dig att uppnå det du vill med träningen.

Varför använda personlig tränare

Att träning är bra för alla känner de flesta till men varför är personlig träning bra? Vi ser alla olika ut och har olika förutsättningar och önskemål. Du kanske vill gå ner i vikt, få en fastare kropp, träna inför något speciellt evenemang eller bli smidigare. En personlig tränare kan hjälpa dig med allt detta. En personlig tränare analyserar din kropp, dina behov och dina önskemål och utifrån det får du ett personligt träningsprogram som passar dig och din kropp. Med rätt träning upplever de flesta en snabbare effektförbättring än när de försöker träna på egen hand. En personlig tränare hjälper dig också med motivationen vilken ofta avtar när vi tränar på egen hand och inte ser några resultat. Med en personlig tränare får du ett effektivare träningspass som gör att du når ditt mål snabbare!

Ditt första möte med en personlig tränare

Dina individuella förutsättningar och mål avgör ditt träningsupplägg. Därför inleds din personliga träning med ett samtal där du och din personliga tränare går igenom den historik som kan vara relevant för en så säker och målinriktad träning som möjligt, dvs skador, operationer, mediciner, kostvanor, nuvarande aktivitetsstatus, syfte och målsättning med träningen mm. Baserat på den information du givit kommer den personliga tränaren att utforma ett personligt träningsprogram. All information som delges till din tränare är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt.

Uppföljning

Den personliga tränaren håller reda på dina framsteg genom att dokumentera varje träningstillfälle. Det gör att du når resultat snabbare med din träning. Det är dessutom roligare att träna med en personlig tränare och en extra sporre när energin tar slut.

Hur ofta behöver du använda en personlig tränare

Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha en personlig tränare. Har du aldrig provat tidigare så bör du, för att verkligen inse vad en personlig tränare kan uträtta, boka minst fyra tillfällen. Om du vill ha hjälp med att hitta bra sätt att träna, hitta nya övningar, så räcker det säkert att använda en personlig tränare 1 - 2 ggr i månaden. Om du har svårt med motivation och behöver hjälp med att komma in i en regelbunden träning, så kan det vara bra att träffa en personlig tränare minst en gång i veckan. Vill du gå ner i vikt snabbt genom att komma igång med träning och ändra din kost, så kan 1-2 träffar i veckan vara bättre.

Hur går du då till väga

Prata med receptionen eller ring 08-554 00 296.

Vad kostar det

Enstaka tillfällen 600 kr/st. Köper du någon av våra paketlösningar så sjunker kostnaden per tillfälle markant. Varje tillfälle är 50 min. Priserna är inkl. moms. Fakturering sker i förskott till önskad adress. Du måste vara medlem på HG Athletic Club för att få träna med våra personliga tränare.

Avbokning

Vid förhinder ringer du din tränare för avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka före kl. 12.00 dagen innan din bokade tid. Vid avbokning efter kl. 12.00 dagen innan sker full debitering.

Att tänka på

  • Om du inte har Vipkortet hos oss, där kläder ingår, så tar du med dig egna bekväma träningskläder och träningsskor.
  • Kom till oss i god tid före träningspasset.
  • Du bör ha ätit före passet, dock inte senare än en timme innan det börjar.
  • Glöm inte att dricka ordentligt under dagen