Spel med gymtema

Är du intresserad av gym och träning kanske du vill hitta slots och andra casinospel som också kör på det temat. Det finns faktiskt en hel del sådana idag. Om du inte redan går på gym kanske du blir lite extra motiverad efter att ha testat på någon av dessa spelautomater. Läs vidare för att se några alternativ.

Peek Physique

Peek Physique är en slot skapad av speltillverkaren Saucify. Den har ett klassiskt gymtema där pilatesbollar, hantlar och vältränade kvinnor snurrar förbi på hjulen. Det är en klassisk slot med fem hjul och 50 stycken vinstlinjer. Den har både free spins och wild-symboler vilket ökar dina vinstchanser. Själva free spinssymbolen är en kvinna som dricker vatten. Du kan även få free spins om du snurrar fram spelets logo. Dock krävs det minst tre stycken symboler på samma snurr för att dessa ska aktiveras. Wild-symbolen ersätter alla övriga och känns igen som en kvinna i en svart klänning. Det är också den högst betalande symbolen om du får fem stycken i en vinstlinje.

Freaky Gym

Freaky Gym är en annan rolig slot med gymtema. Denna har en mer humoristisk approach i jämförelse med den över. Det är speltillverkaren GamesOS som ligger bakom denna spelautomat. Den har funnits på marknaden sedan 2016 och har fem hjul och 30 stycken vinstlinjer. På hjulen hittar du en rad lustiga figurer som håller på med olika former av träning. Detta är en annorlunda form av gym kan man säga. Precis som sloten ovan så kan du få free spins om du snurrar fram tre stycken av scatter-symbolen. Den är enkel att känna igen då det är tjejen som det står scatter under. Det finns även en bonussymbol som gör det möjligt att komma vidare till ett bonusspel där din uppgift är att träna. Här går det att vinna lite extra pengar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*